• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTKRIVENI DETALJI OPTUŽNICE PROTIV BELIVUKOVE GRUPE: Sud potvrdio ispravnost, evo za šta se sve terete

Autor Tamara Jovanović

Viši sud u Beogradu kontrolisao je formalnu ispravnost optužnice protiv Veljka Belivuka i drugih uhapšenih iz njegove kriminalne grupe i utvrdio da je optužnica propisno sastavljena.

 Optužnica protiv grupe Velje Nevolje Izvor: MUP Srbije/Mondo/Stefan Stojanović

Kontrolu formalne ispravnosti odradilo je Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu - Posebno odeljenje za organizovani kriminal, a nakon što je utvrđeno da je propisno sastavljena, optužnica je poslata na odgovor okrivljenima i braniocima u skladu sa Zakonikom o krivičnom postupku.

Okrivljeni i branioci imaju pravo da podnesu odgovor na optužnicu u roku od osam dana od dana dostavljanja optužnice, saopštio je Viši sud.
Okrivljenom Veljku Belivuku stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, pet krivičnih dela teško ubistvo u saizvršilaštvu, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, krivično delo otmice, krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Okrivljenom Marku Miljkoviću stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, četiri krivična dela teško ubistvo u saizvršilaštvu, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, krivično delo otmice.

Možda će vas zanimati


Okrivljenom M. B. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, pet krivičnih dela teško ubistvo u saizvršilaštvu, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Okrivljenom M. B. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, četiri krivična dela teško ubistvo u saizvršilaštvu i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.Okrivljenom S. L. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, pet krivičnih dela teško ubistvo u saizvršilaštvu, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krivično delo otmice.

Okrivljenom N. J. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, pet krivičnih dela teško ubistvo u saizvršilaštvu, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Okrivljenom N. Đ. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, četiri krivična dela teško ubistvo u saizvršilaštvu, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Okrivljenom D. T. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, četiri krivična dela teško ubistvo u saizvršilaštvu, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Okrivljenom V. D. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, pet krivičnih dela teško ubistvo u saizvršilaštvu, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Možda će vas zanimati

Okrivljenom B. H. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, četiri krivična dela teško ubistvo u saizvršilaštvu, Okrivljenom N. S. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, dva krivična dela teško ubistvo u saizvršilaštvu, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Okrivljenom A. V. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo otmice, krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Okrivljenom N. L. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Okrivljenom M. T. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo otmice, krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Okrivljenom F. I. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo otmice. Okrivljenom Ž. K. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Okrivljenom V.G. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Okrivljenoj S. S. stavljeno je na teret da je izvršila krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Okrivljenom B. K. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela. Okrivljenom N. S. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela. Okrivljenom V. G. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo otmice.
Okrivljenom M. A. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu. Okrivljenom A. Š. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo otmice, krivično delo silovanja, krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Okrivljenom M. S. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo otmice. Okrivljenom M. L. S. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo otmice. Okrivljenom A. D. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo otmice. Okrivljenom V. Đ. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo otmice. Okrivljenom V. D. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Okrivljenom A. Š. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Okrivljenom A. S. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo otmice.

(MONDO/Tanjug)

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Љ. Б.

Бензин 162 динара