U današnjoj akciji policije uhapšen je Darko Šarić, kom se trenutno sudi za šverc 5,7 tona kokaina, navijač Uroš Mišić, osuđivan za pokušaj ubistva policajca na fudbalskoj utakmici, advokat Dejan Lazarević, Šarićev branilac i advokat Veljka Belivuka, kao i policajci Danilo S., bivši načelnik Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove i Milutin R., koordinator u direkciji policije u Beogradu.

Među uhapšenima je, prema nezvaničnim informacijama i sudija Apelacionog suda, kao i Danilo O., pripadnik Šarićevog obezbeđenja.

Podsetimo, sada uhapšeni pripadnici MUP-a javnosti su dobro poznati od pre nekoliko meseci kada su usred bela dana u lokalu na Cvetnom trgu pretukli kolegu M. V., takođe načelnika odeljenja u Interpolu. Snimak ovog napada tada je osvanuo na društvenim mrežama.

Tom prilikom M. V. zadobio je teške telesne povrede u vidu preloma vilice, frakuturu lobanje, kao i prelom ruke. Policajci su tada uhapšeni zbog sumnje da su učinili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda.

"Kako se sumnja, u jednom kafiću na Vračaru, nakon verbalnog konflikta došlo je do tuče između D. S., M. R. i četrdesetčetvorogodišnjeg pripadnika MUP-a, koji je zadobio tešku telesnu povredu. Takođe, preduzimaju se sve mere radi utvrđivanja disciplinske odgovornosti učesnika tuče", saopštio je tada MUP.

Pogledajte kako je danas izgledalo ispred Šarićeve vile:

Kurir/Ana Paunković Specijalci Hapšenje Šarića

(Mondo/Blic)