U sredu oko 9.30 ujutru kod Ade Huje izvučeno je telo mladića za koje se sumnja da je Matej Periš (28), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine. Telo koje je plutalo po vodi primetili su mornari koji su pozvali policiju. I sami policajci koji su juče bili na Adi Huji kažu da sve potvrđuje da je pronađen upravo Matej.

Kako pokazuju prva saznanja nakon obdukcije telo koje je juče izvučeno kod Ade Huje pripada Mateju Perišu. Uzrok smrti je utapanje. Toksikološke analize biće gotove za tri nedelje.

Obdukcija tela počela je rano jutros. Matejev otac, Nenad Periš, kasno sinoć došao je u Beograd. On se zahvalio svima koji su učestvovali u potrazi: 

"Kao što sam rekao, moram da budem spreman na sve ovo. Možda je nekome čudno, ali koliko god bilo bolno i teško, a verujte da je strašno teško, nade se mora imati. Moja vera me uči da nada uvek postoji. Iako se rastanak desio, nada da ćemo se ponovo sresti nikada neće prestati da postoji", rekao je Nenad Periš i zahvalio svima koji su pomogli da se "dođe do istine".

Kurir/Zorana Jevtić reka matej periš (1).jpeg

(MONDO)