Dragan Čoš (47) danas je na Dušanovcu napao i povredio svoju prijateljicu Milicu (22), a onda izvršio samoubistvo ispred zgrade u kojoj je živeo, na uglu ulica Tetovske i Kruševačke. Krv je bila na sve strane. 

Prva je do leša stigla Draganova bivša devojka, koja je za Kurir rekla:

"Bila sam sa njim u vezi dve godine i odlučili smo da se rastanemo pre mesec dana zbog maltretiranja i uznemiravanja koje sam trpela. A danas sam se videla sa njim jer je želeo da mi se izvine za sve što je uradio u prethodnom periodu", rekla je ona.

Ona je zatim ispričala šta se dogodilo:

"Neko mi je zvonio na interfon, otvorila sam vrata i tada videla Dragana u lokvi krvi. Dečko iz teretane je izašao i pokušali smo da mu pomognemo. Jedan čovek je izvadio kanap iz auta i mi smo mu povezali nogu jer mu je bila isečena prepona. Sav je bio krvav i pokušali smo da ga održimo u životu, a imao je posekotine i na uhu. Ne znam da li se sam povredio, a usput je navodno nožem po zadnjici ubo i svoju prijateljicu",ispričala je ona. 

Kurir/Nemanja Nikolić Samoubistvo na Dusanovcu

Potresena devojka rekla je da je on u poslednje vreme bio veoma depresivan i kao da je bio pod nekim narkoticima.

"Majka mu je umrla pre dve godine i tada se vratio iz inostranstva. Bio je u depresiji, otac ga je ostavio kad je bio mali. Ne znam šta bi mogao biti motiv", završila je Draganova bivša devojka.

Odovoze telo Dragana koji je izvršio samoubistvo Kurir televizija

(MONDO/Kurir)