Vlasnik teretane u Borči Nikola R. (37) pronađen je mrtav, saznaje Pink.rs. Nikola je iznenada preminuo u utorak, 5. jula, a zasad nema zvaničnih potvrda o uzroku smrti. Vlasnik teretane nedavno je imao nekoliko operacija oka koje nisu uspele, a u medijima se o njemu govorilo prošle godine, kada su ga u maju pretukli u njegovoj teretani u Borči, naočigled vežbača.

Kako dalje prenosi Pink.rs. na kapiji njegove porodične kuće stoji umrlicu, a teretana čiji je vlasnik je zatvorena. Na vratima stoji obaveštenje "Zbog smrtnog slučaja teretana neće raditi do daljnjeg. Hvala na razumevanju". Opelo i sahrana obaviće se danas.

Obračun u teretani

Podsetimo, trojica muškaraca ušla su 14. maja u "Olimpic", gde su nešto posle 17 sati pretukli Nikolu, a snimak incidenta pojavio se i na mrežama. Dok Nikolu udaraju po celom telu, uključujući i glavu, jedna osoba uzalud pokušava da ih razdvoji.

Prethodno se jasno vidi kako trojica muškaraca razgovaraju i koškaju se sa Nikolom, pri čemu ga je jedan od njih udario u nos. Brutalno udaranje kreće tek pošto je on pokušao da se odbrani, a oni ga potom sustižu, obaraju na zemlju i tuku.

Dva dana posle incidenta, oglasio se jedan od vinovnika koji je otkrio šta je prethodilo svađi i tuči. Naveo je da je Nikola nekoliko dana pre navodno napao njegovog poznanika N. B. pred ženom i dvoje dece i da je to bio jedan od razloga zbog čega su njegov brat i poznanik otišli u Nikolinu teretanu.

"Dan nakon što smo čuli da je taj čovek pretukao našeg prijatelja N. B, moj brat je imao sukob sa Nikolom u saobraćaju. 'Isekao' ga je kolima kod 'Pikola' u Borči, a onda je mom bratu pretio rečima: 'Zapamtio sam ti tablicu'. Onda smo otišli u teretanu da razgovaramo sa njim", rekao je učesnik tuče.

(MONDO/Pink.rs)