Nakon današnje presude za ubistvo supruge Zoran Marjanović je uhapšen u 14 sati u svom porodičnom domu u Borči. Po njega su došle dve interventne jedinice sa desetak specijalaca, ušli su u kuću i izveli ga sa lisicama na rukama, izveštava Kurir. Nakon toga krenula je drama ispred kuće.

Zorica Mitrović, Zoranova devojka nije mogla da se suzdrži, pa je vikala: "Ne ulazi u vučju jabinu bez advokata!"

Ona je dobacila Zoranu da se "drži", na šta je on ukućanima uzvratio: "Držite se ljudi". Iz porodice su za njim dobacivali i: "Drži se tata, drži se Zoki". Zorica se potom obratila okupljenim novinarima rečima: "Hoćete rijaliti, evo vam!"

Ona je potom svojim kolima krenula za vozilima interventne, a za njima je krenuo, odvojenim kolima, i Zoranov sin iz prvog braka. Zorica je inače, danas izbačena iz sudnice, kada je pravila scenu tokom izricanja presude.

"Pitala sam ih šta su značili veštaci tužilaštva, to nisu veštaci odbrane. Veštaci tužilaštva su nedvosmileno utvrdili da Zoran sa ovim veze nema. Zoran je viteški reagovao na presudu. Zoran je nevin, kako bi drugačije reagovao. On će svoju pravdu isterati, verovatno već u apelaciji", rekla je besno Zorica.

Zorica Zoka se nervozno šeta ispred sudnice za vreme izricanja presude Kurir televizija

Podsetimo, Marjanović osuđen je danas na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene, njemu je određen pritvor, uručeno mu je rešenje, ali je pušten. On je iz sudnice otišao prvo do kafića, a ubrzo potom u svoju kuću u Borči. Sudija Jelena Škulić koja je donela presudu u slučaju Zorana Marjanovića, je pismeno obrazložila svoju odluku.

Pogledajte kako je izgledalo hapšenje Zorana Marjanovića u Borči ispred njegove kuće:

Kurir/Nenad Kostić Hapsenje Zorana Marjanovica

Tokom hapšenja, odnosno sprovođenja Zorana Marjanovića, mogli su se čiti uzvici podrške, kada je između ostalog, njegov sin iz prvog braka dobacio "Ćale, drži se".

Pogledajte snimak:

UHAPŠEN ZORAN MARJANOVIĆ: Policija ga odvela, evo ko je krenuo za njim Kurir televizija

(MONDO/Kurir)