Tri saobraćajne nesreće desile su oko podneva u Beogradu, i jedna kod Ljiga. Na snimcima objavljenim na društvenim mrežama vide se prevernuta i smrskana vozila, a u Beogradu na autuputu u pravcu ka Nišu stvorili se su se velike gužve zbog udesa.

Na putu za Umku jedan šleper je sleteo sa puta u duboki jarak i zakucao se u drveće, a po putu je puno prosutog šljunka, zbog čega se savetuje veliki oprez vozačima, jer može da dođe do proklizavanja.

Za sada nije poznato da li ima povređenih. Prema snimku objavljenom na društvenim mrežama, vidi se da su vozačeva vrata otovorena, te se pretpostavlja da on nije ostao zaglavljen u samom vozilu.

Otprilike u isto vreme dogodila se još jedna saobraćajna nesraća na autoputu ka Nišu. Na licu mesta je i hitna pomoć, kao i policija, ali za sada nije poznato da li ima povređenih.

 Prema snimcima objavljenim na društvenim mrežama, vidi se da jedno vozilo u skroz desnoj traci u pravcu ka Nišu stoji okrenuto na bočnu stranu. U ovom delu autoputa stvaraju se velike gužve i to u oba pravca.

Do velike saobraćjne nesreće došlo je i na autoputu Miloš Veliki, kod Ljiga. Na snimcima se vidi prevrnut kombi i jedan automobil koij je smrskan sa prednje strane. Na teranu su takođe hitna pomoć i policija.

 U Beogradu se takođe dogodila još jedna saobraćajna nesreća u kojoj je oboren motociklista. Ovaj udes desio se na Novom Beogradu.

(MONDO)