Prema najnovijim nezvaničnim informacijama, inspektori su u nedelju uveče pronašli zapaljeno vozilo "reno laguna" za koje se sumnja da su koristili napadači prilikom pucnjave u Obrenovcu. Policija je večeras pokrenula akciju "Vihor" zbog nove pucnjave u Obrenovcu koja se dogodila danas popodne oko 17 časova u Ulici Kralja Milana Obrenovića.

"Čuli smo da je napadnut dostavljač hrane. Niko nije smeo da izađe iz stana. Ovo je mali grad. Svi se ovde znamo i niko ne želi neprijatnost. Policija je opkolila Obrenovac", rekao je izvor upućen u istragu.

Trenutno se oko 50 pripadnika policije nalazi u Obrenovcu. Uhapšen je jedan od trojice napadača, S.Đ, a reč je o pripadniku navijačke grupe “Iz Principa” koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Prema nezvaničnim informacijama, tri maskirana muškarca su danas oko 17 časova presrela mladića S.T. (28) i pucali su u njega u Ulici Kralja Milana Obrenovića. Srećom nema povređenih u ovom okršaju. Pretpostavlja se da je ovo nastavak pucnjave koja se dogodila u nedelju uveče u Obrenovcu.

Da podsetimo, u nedelju uveče je došlo do pucnjave u Obrenovcu u Ulici Vuka Karadžića. Mladić N.D. (27) je povređen nakon tuče i pucnjave. Njega su napala četvorica muškaraca sa drvenim motkama koja su mu tom prilikom razlupala i automobil. Napadači su pucali na njegovog druga V.M. (24) na kojeg je ispaljeno više hitaca, ali se on brzo udaljio sa lica mesta.

Pogledajte fotografije razlupanog automobila nakon tuče i pucnjave u nedelju u Obrenovcu

Youtube/RTV Mag Slupan auto Okršaj

(MONDO/Telegraf)