Žena (49) godina preminula je 16. decembra posle operacije smanjivanja grudi koju je uradila u privatnoj klinici "Dušanović plastična i estetska hirurgija" u centru Beograda, piše Kurir.

Ženi koja je došla iz Nemačke gde je živela, stanje se naglo iskomplikovalo te večeri oko 23 sata. Njenoj ćerki, koja je dopratila na operaciju, najpre je javljeno da je operacija protekla u redu, ali je njoj iznenada pozilo. Iz privatne klinike pozvali su Hitnu pomoć, koja je pokušala njenu reanimaciju. I uprkos njihovim naporima žena je preminula na putu do Urgentnog, koji se nalazi blizu klinike. I u Urgentnom su pokušali njenu reanimaciju, ali nažalost bez uspeha.

Vrata privatne klinike u kojoj je ženi urađen zahvat juče su bila zatvorena, piše Kurir čija je ekipa bila na licu mesta. Na vrata klinike niko nije otvarao. Od suseda se saznaje da  doktor koji je vlasnik klinike i njegovo osoblje nisu bili tu dva dana. "Pre dva dana sam video doktora. Inače su redovno tu. Nisam znao da se nešto desilo, radili su normalno, bili su tu do pre dva dana", rekao je jedan komšija.

Kurir/Suzana Trajković Klinika u zgradi

Iz ove klinike inače nisu odgovarali ni na pozive.

(MONDO/Kurir)