Muškarac T. Z. (52) u ponedeljak, 10. aprila, brutalno je pretučen u kafani u Mokrinu nakon što se umešao, kako se nezvanično saznaje, u incident kako bi zaštitio sina koji se nalazio u lokalu.

Mokrinčanina su napala četvorica mladića iz Kikinde i nanela mu teške telesne povrede. Muškarca je jedan od napadača mučki tukao stolicom, dok su ga ostala trojica udarali rukama i šutirali. Ocu, koji je štitio sina, polomljene su obe podlaktice i nanesene druge telesne povrede.

"Povređeni pacijent je primljen u našu bolnicu gde mu je pružena pomoć, ali je radi naknadne dijagnostike u utorak ujutro prebačen na lečenje u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad", rečeno je u kikindskoj bolnici. Podsetimo, napadači su uhapšeni, a nakon užasnog nasilja su se hvalili na društvenim mrežama kako su "sve razbili"

Jeziva tuča u kafani u Mokrinu Telegram/192_rs

"Incidentu je prethodila rasprava između T. Z. (52) iz Mokrina i D. Z. (27) iz Kikinde, a onda je izbila tuča. Kikinđanin je Mokrinčaninu zadao nekoliko udaraca rukom, a potom i inventarom. Tuči su se priključili M. J. (29), B. L. (20) i I. G. (24) svi iz Kikinde", kazao je ranije za Kurir izvor iz istrage.

nasilnici-mokrin.jpg
Privatna arhiva 

Kako se saznaje, napadači su od ranije poznati policiji i određeno im je zadržavanje.

(MONDO/Novosti)