U selu Gornja Trepča kod Čačka muškarac srednjih godina ubio je, kako se sumnja, rođenog brata M. S. (59). Meštani su u šoku i uznemireni su zbog zločina koji je potresao Srbiju. 

Kako se sumnja, osumnjičeni je brata ubio sekirom. Telo nesrećnog muškarca pronađeno je oko 16 časova, a na vratu žrtve videle su se povrede. "Nakon što je udario brata sekirom komšija je nas zvao preko ograde govoreći da brzo pozovu Hitnu pomoć. Ekipa je brzo stigla, ali nesrećnom čoveku nije bilo spasa. Nakon toga došla je policija i uhapsila muškarca, ali sekira nije pronađena", kažu komšije za RINU.

Prema njihovim rečima, braća su se u selo doselila sa Kosova i Metohije pre određenog vremena. "Muškarac koji je presudio bratu imao je psihičkih problema, ali ni u najcrnjim slutnjama ne bi pomislili da bi se ovako nešto moglo dogoditi", ističu komšije.

Mesto zločina kod Čačka, brat presudio bratu Kurir

Muškarac koji se sumnjiči da je počinio delo teško ubistvo je uhapšen. Osumnjičeni će biti sproveden nadležnim organima. Kako Kurir saznaje, jedan od braće nedavno je izašao iz duševne bolnice. Treći brat živi u Crnoj Gori. Roditelji su im umrli, kao i jedna sestra i još jedan brat.

(MONDO)