Policija u Beogradu uhapsila je F. Ć. (44) zbog sumnje da je pokušala da ubije emotivnog partnera B. R. (36) na Paliluli. Osumnjičenoj se na teret stavlja da je počinila krivično delo ubistvo u pokušaju.

"Osumnjičena i žrtva su sedeli u kući, pričali i nakon ručka počeli da konzumiraju alkohol. Kako je veče odmicalo emotivni partneri su počeli da se svađaju, a u jednom trenutku ona je uzela nož", kaže Kurirov sagovornik i dodaje:

"Iz za sada nepoznatog razloga F. Ć. je uzela kuhinjski nož i počela da preti nevenčanom suprugu. Počela je da galami na njega i da mu preti da će ga ubiti. On je, navodno, pokušao da je smiri i urazumi, ali je uhapšena još više poludela i ubola ga nožem u predelu leve plećke".

Kako navodi izvor iz istrage, on je pao nasred kuće, a ubrzo je došla i Hitne pomoć.

"Sanitetom je prevezen u bolnicu gde su mu konstatovane povrede, a osumnjičena je uhapšena i određeno joj je zadržavanje nakon čega će biti saslušana u nadležnom tužilaštvu", navodi izvor. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog pokušaja ubistva.

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:

  • 0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova 
  • 011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova 
  • 062304-560, od 19 do deset časova

Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

(MONDO/Kurir)

- Iz za sada nepoznatog razloga F. Ć. je uzela kuhinjski nož i počela da preti nevenčanom suprugu. Počela je da galami na njega i da mu preti da će ga ubiti. On je, navodno, pokušao da je smiri i urazumi, ali je uhapšena još više poludela i ubola ga nožem u predelu leve plećke.

Kako navodi naš izvor iz istrage, on je pao nasred kuće, a ubrzo je došla i Hitne pomoć.

Sanitetom je prevezen u bolnicu gde su mu konstatovane povrede, a osumnjičena je uhapšena i određeno joj je zadržavanje nakon čega će biti saslušana u nadležnom tužilaštvu - navodi izvor.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog pokušaja ubistva.