U Rumi se u sredu uveče desilo ubistvo i samoubistvo. Kako se saznaje, sin Goran R. (59) je oduzeo život majci, pa sebi. Kako prenosi Kurir, Goran je važio za prekog i nasilnog čoveka, ali niko nije mogao da nasluti krvoproliće kakvo je on napravio.

Podsetimo, pukovnik u penziji je sinoć ubio svoju majku Zlatu R. (89), a potom izvršio samoubistvoTela je pronašla njegova ćerka. Komšije su otkrile da je Goran često pravio probleme, jurio je čistačicu jer mu se nije dopalo kako je očlistila zgradu, napao je i mlekarku čiji sin ga je kasnije prebio.

Međutim, prema slikama sa društvenih mreža, a što poznanici potvrđuju, Goran je sa suprugom često putovao. Takođe, na fotografijama su Goran, supruga i ćerke nasmejani. "Stvarno smo se zaprepastili što se ovo sada desilo", navode poznanici porodice.

Facebook Goran R.

Ako ste u depresiji ili pomišljate na samoubistvo, postoji više načina da dobijete psihološku pomoć. Broj SOS linije klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

(MONDO)