Beogradska policija traga za muškarcem koji je, u sredu oko 14 sati, u Zemunu sa 10 hitaca ubio Milana. J. (30), a bio je maskiran u dostavljača hrane. Sa mesta zločina pobegao je motorom, a kamere su snimile svaki njegov korak kao i brutalnu likvidaciju.

Nezvanično, ubica je pratio Milana i sačekao ga da parkira automobil ispred kuće. Tada mu je prišao na pet metara i ispalio u njega devet hitaca. Kada je video da nepomično leži prišao je i pucao mu u glavu. Beogradska policija traga za muškarcem koji je, u sredu oko 14 sati, u Zemunu sa 10 hitaca ubio Milana J. (30), a bio je maskiran u dostavljača hrane. Sa mesta zločina pobegao je motorom, a kamere su snimile svaki njegov korak kao i brutalnu likvidaciju.

Nezvanično, ubica je pratio Milana i sačekao ga da parkira automobil ispred kuće. Tada mu je prišao na pet metara i ispalio u njega devet hitaca. Kada je video da nepomično leži prišao je i pucao mu u glavu.Policija je nakon ove brutalne likvidacije raspisala akciju "Vihor" i zatvorila sve izlaze iz grada. Sumnja se da se ubica krije u nekom obližnjerm štek stanu koji je uzeo pre likvidacije.

Surova likvidacija dogodila se u Ulici Ugrinovački put 38 g u sredu oko 14 sati. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu, a tužilac je zatražio da se obavi i obdukcija tela Milana J.

Osuđivan

Ubijeni Milan J. je 2017. godine osuđen zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Iste te godine on je osuđen i zbog produženog krivičnog dela razbojništvo. On je ovo krivično delo priznao i sklopio je Sporazum o priznanju krivice.

Tada je, nezvanično, osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od četiri godine. Nakon što je odležao dve trećine kazne na koju je osuđen, zatražio uslovni otpust, koji mu je omogućen decembra 2020. godine, od kada se nalazi na slobodi.

(MONDO/Telegraf)