Poznati bokser P.M. koji radi kao obezbeđenje na jednom beogradskom splavu je u bekstvu nakon što je pretukao jednog gosta lokala. On je gostu naneo teške telesne povrede opasne po život i trenutno je u bekstvu.

On je završio Filozofski fakultet u Novom Sadu i master za bezbednost u Beogradu. Pre četiri godine je gostovao u jednoj emisiji u kojoj je govorio zašto je odabrao boks.

"Trenirao sam košarku, karate, plivanje, vaterpolo i onda sam se opredelio za boks. Uvek sam voleo da se pobijem i bio sam onako malo živahan i hiperaktivan. Boks je pravi sport za to", rekao je tada P.M.

Tada je naveo da je čak bio u reprezentaciji. Nabrojao je sve svoje uspehe u boksu.

"Posle punoletstva, počeo je ozbiljan takmičarski period i tada sam upao u reprezentaciju. Deset godina sam boksovao, odboksovao sam 120 amaterskih mečeva. Osvajao sam razne medalje. Bio sam višestruki šampion Vojvodine, šest puta vicešampio države, naveo je tada P.M.

Istakao je da ima raspon ruku 190 centimetara. Objasnio je zašto je to prednost u njegovoj kategoriji.

"Velika su odricanja. Gotovo da nemate privatan život, nedeljno imam 10 treninga. Uveče su sparinzi, ali kada se uđe u ring idete samo na pobedu jer poraz nije opcija", zaključio je tada on.

Ranije je govorio i o svojoj porodici. Otac i brat su mu advokati, a majka mu je zamenik javnog tužioca.

"Otac i brat su mi advokati, mama je zamenik javnog tužioca, a mene je oduvek privlačila istorija. Ipak je to učiteljica života, a mi istoričari na osnovu prošlosti gradimo budućnost", rekao je bokser ranije za "Novosti".

Pogledajte fotografije poznatog boksera P.M.

YouTube/screenshot/Kopernikus RTV Šid Bokser

Da podsetimo, gost lokala je pretučen ispred splava i zadobio je teške telesne povrede. Do tuče je došlo posle ponoći i policija intenzivno traga za napadačem koji je u bekstvu,

Žrtva ima prelom lobanje sa krvarenjem u mozgu”, rekao je izvor upućen u slučaj.

Poznati bokser P.M.
Privatna arhiva Poznati bokser P.M.

BONUS VIDEO:

IZBO MLADIĆA (23) NA SPLAVU U BEOGRADU: Uhapšen muškarac zbog UBISTVA U POKUŠAJU! Mup Srbije

(MONDO/Blic/Kurir)