Telo, koje je pre tačno mesec dana pronađeno u moru 120 kilometara od Atine, pripada nestalom Kikinđaninu Radovanu Juračiću (44), potvrdili su rezultati DNK analize koja je obavljena u Grčkoj. Upoređivanjem genetskog materijala Juračića i njegove majke, ustanovljeno je da kod ostrva Serifos izvučen leš našeg državljanina.

Podsetimo, Radovan je nestao 29. maja kada se oko 18 časova ukrcao na brod u Atini do ostrva Kos. Dva sata kasnije, čuo se sa suprugom Draganom. Ona je istakla ranije da se poziv tada prekinuo, jer je veza bila loša, te da se njen suprug od tada više nije javljao.

Naredni dan, oko 12 časova, telefon je ugašen i od tada više nije bilo signala. U Grčkoj, gde se Radovan uputio da radi, tada je krenula masovna potraga. Dve nedelje od prijave nestanka, telo Kikinđanina nađeno je na stenama kod ostrva Serifos. Pretpostavlja se da je pao sa trajekta.

BONUS VIDEO:

"SRBINU (71) ŽIVOT VISI O KONCU, PEDOFILI OVDE IMAJU RIGOROZAN TRETMAN" Sagovornik Kurir TV obrazložio: OVA kazna ga očekuje! Kurir televizija

(MONDO/Informer)