Policija je uhapsila dvojicu muškaraca koji se sumnjiče da su pomogli u sakrivanju oružja osumnjičenom S.B. (28) koji je ispalio tri hica u suspendovanog policajca B.T. (26). Kako se saznaje, on je pod suspenzijom zbog narkotika.

Policija je brzo uspela da identifikuje osumnjičenog, a žrtva napada je inspektorima navodno rekla "da ga ne poznaje". Sigurnosne kamere su ga snimile i, navodno, osumnjičeni ima tetovažu na levoj ruci.

"Odmah posle pucnjave, policajci su očevicima pokazivali fotografiju osumnjičenog, ne bi li ga neko od njih prepoznao. Navodno, odbegli S. B. na levoj ruci ima tetovažu", navodi izvor upućen u istragu i dodaje da je napadač napravio niz grešaka.

Otkrio je detalje pucnjave, kao i šta je prethodilo istoj. Napadač je nakon pucnjave krenuo da beži u pravcu prema stadionu fudbalskog kluba Crvena zvezda, "Rajko Mitić".

"Bojan T. i S. B. su u nedelju nešto posle 13 sati sedeli za istim stolom u restoranu na Autokomandi. Odjednom su počeli toliko da se svađaju, da je njihova dreka uznemirila brojne goste, koji su počeli da ustaju od svojih stolova i da odlaze. U jednom trenutku je i S. B. izašao iz lokala, ali ispostavIće se samo je otišao do svog automobila, koji je bio parkiran u blizini. Policija je pronašla njegov parkirani automobil, što im je takođe pomoglo u identifikaciji. Uzeti su svi snimci sa kamera i iz restorana u kom je pucano i sa okolnih objekata", dodaje izvor.

Ranjeni policajac je sam otišao u Urgentni centar. Operisan je i nalazi se na intenzivnoj nezi.

Identifikovan napadač
Kurir/Nemanja Nikolić Identifikovan napadač

Motiv pucnjave nije poznat. Svedoci pucnjave su otkrili šta se desilo u poznatom restoranu na Autokomandi.

"Bašta kafane je bila puna. Ljudi su jeli i pili, a onda se začula svađa, pa pucnji. Prava je sreća da meci nisu pogodili nekog od drugih gostiju restorana. Svi su se razbežali u momentu pucnjave, a neki su izašli čak i na kolovoz zbog čega je i saobraćaj bio obustavljen", navode svedoci pucnjave.

Kurir/Nemanja Nikolić Restoran pucnjava

BONUS VIDEO:

"PAD KAVAČKOG KLANA I PUCNJAVA NA STUPARA U KOTORU SU POVEZANI?" Radenković: Dovoljno je da vidimo gde su hapšenja i SVE JE JASNO Kurir TV

(MONDO/Kurir/Telegraf)