Muškarac B. A. (55) iz sela Jelašnica kod Niške Banje pronađen je mrtav u rupi nalik šahti za vodu. Prvo se sumnjalo da je reč o nasilnoj smrti, međutim, prema poslednjim informacijama, nije imao ko da mu pomogne kad mu je jutros povišen šećer usled čega je upao u rupu i preminuo.  

Prema prvim informacijama, on se u rupi nalazio nekoliko sati. Dalji rođaci kažu da je bio dobar čovek, predusretljiv komšija, ali i hronični bolesnik. "On u njegovih pedeset i kusur godina je dobio šećer i bio je dijabetičar i to sigurno nije od lepog života. Valjda je imao problem sa vodom u kući i počeo je tu da kopa, da raščisti neko granje. Sin mu je u gradu, on je tu sam živeo i nije trebalo to sam da radi. Verovatno mu se slošilo i tu je pao u tu rupu koju je kopao. Njihova kuća je na brdašcetu tako da nije imao ko da mu odmah pruži pomoć", priča jedan njegov dalji rođak.

"Mi smo jutros dobili prijavu od Hitne pomoći da se u jelašnici nalazi jedno beživotno telo. Uviđaj je obavljen i nema sumnjivih okolnosti oko ove smrti", rečeno je u policiji.

Razgovarajući sa meštanima Jelašnice saznaje se da je bio vredan i radan čovek.

BONUS VIDEO: 

Potraga za nestalom decom u jezeru u Prokuplju Kurir

 (MONDO/Kurir.rs)