Dečak (2) zatečen je danas mrtav u porodičnoj kući u Kikindi. Nesreća se dogodila kada je majka otišla na kratko do obližnje prodavnice, a kada se vratila, zatekla je sina obešenog o roletnu. Okolnosti ovog slučaja se još uvek utvrđuju.

"Obavešteno je Više javno tužilaštvo i radi se na utvrđivanju svih okolnosti. Zbog osetljivosti situacije, nismo u prilici da dajemo više informacija", rečeno je kratko za "Blic".

Majka sa dečakom istrčala na ulicu

Tragedija se dogodila tokom ranih popodnevnih časova na periferiji grada, u ulici Sterije Popovića. Kad se, kako se saznaje, nesrećna žena vratila iz prodavnice, zatekla je sina sa kanapom venecijanera oko vrata. Po priči komšija, majka je sa dečakom istrčala na ulicu i dozivala pomoć.

Jedna komšinica pozvala je Hitnu pomoć, a druga, medicinska sestra, pokušala da ga spasi i davala veštačko disanje. Sanitetskim vozilom, dečak je odnet u Opštu bolnicu:

"Pacijent je primljen bez znakova života, a na mere reanimacije nije reagovao pa je konstatovana smrt", rečeno je portalu "Gradski" u kikindskoj bolnici.

(Mondo/Blic)