U policijsku stanicu u Novom Sadu sinoć je priveden B. M. (17) nakon što je oko 21.30 časova prekoputa Sportskog centra "Vujadin Boškov" u Veterniku izbo S. Đ. (39) zbog, kako se nezvanično saznaje, svađe u saobraćaju.

Sve se desilo na Novosadskom putu kod velike raskrsnice gde su se posvađali povređeni i maloletnik koji je svoju žrtvu stigao ispred jedne pekare i zadao mu tri ubodne rane nožem. U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je S. Đ. primljen u Urgentni centar sa višestrukim povredama u vidu ubodnih rana leve natkolenice.

"Nakon sprovedenog dijagnostičkog protokola i primarnog hirurškog zbrinjavanja rana pacijent je otpušten na dalje kućno lečenje", kratko su rekli u Kliničkom centru Vojvodine. Kako se nezvanično saznaje, prilikom privođenja kod maloletnog B. M. je pronađen nož kojim je počinio krivično delo kao i manja teleskopska palica - pendrek.

U novosadskom Višem sudu kažu da je maloletniku iz Novog Sada zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje dežurna sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu u svojstvu sudije za maloletnike odredila pritvor do 30 dana iz razloga što postoje okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i zbog okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo.

BONUS VIDEO: 

Hapšenje-Akcija Armagedon Mup Srbije

(MONDO/Blic)