• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS SE PODIŽE OPTUŽNICA PROTIV UBICE IZ MLADENOVCA! Počinio najteže krivično delo

Autor Ivana Vlajković

Danas se podiže optužnica protiv ubice iz Mladenovca.

 Podiže se optužnica protiv ubice iz Mladenovca 18 oktobra 2023 Izvor: MUP Srbije

Više javno tužilaštvo u Smederevu danas bi trebalo da podigne optužnicu protiv osumnjičenog U. B. (21) iz Dubone kod Mladenovca koji je 4. maja ubio devetoro mladih u selima kod Mladenovca i Smedereva, dok je njih 13 ranio.

"Danas bi trebalo da se podigne optužnica protiv osumnjičenog za najteže krivično delo", kaže izvor.  Podsetimo, osumnjičeni U. B. za koga se sumnja da je 4.maja počinio masakr u selima Dubona i Malo Orašje u svom krvavom piru ubio je devetoro svojih vršnjaka, dok je njih 13 ranjeno.

Kobne večeri U. B. je prvo otišao u smederevsko selo Malo Orašje gde je kod spomenika izašao iz kola u rafalnom paljbom ubio šestoro mladića i nekoliko njih ranio. Svoj krvavi pohod nastavlja u svojoj rodnoj Duboni gde se parkirao preko puta škole i rafalnom paljbom ubio troje mladih koji su sedeli na klupi. Nakon zločina beži zemljanim putem ka selu Šepšina odakle je i krenuo u masakr, ali su mu se kola pokvarila pa je jedan deo prošao peške.

"Ušao je u garažu od jednih meštana i ukrao im kola kojima se odvezao da naplatne rampe Mali Požarevac gde je upao u taksi vozilo u kom je bila putnica", podseća izvor i dodaje da je tada od taksiste tražio da ga odveze do sela nadomak Kragujevca gde se sve do jutra skrivao u kokošinjcu svog ujaka.

"Detaljnom istragom Višeg javnog tužilaštva u Smederevu pored U. B. uhapšeni su i njegov otac R. B. ujak G. G. i njegov brat B. G", navodi se. 

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:13
Mladenovac tragedija
Izvor: Kurir/Nenad Kostić
Izvor: Kurir/Nenad Kostić

(MONDO/Kurir.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA