U teškoj saobraćajnoj nesreći blizu Borče je u četvrtak stradala jedna osoba. Automobil kojim je žena upravljala je od siline udarca završio u obližnjem kafiću, a do nesreće je došlo kada je Miodrag, otac slavnog košarkaša Peđe Stojakovića, udario u vozilo nakon čega je stradao muškarac M.M (60).

Lokal se nalazi na samoj ivici kod mosta i semafora, a tu je dozvoljeno polukružno okretanje i svi koji rade polukružno divljaju i niko ne poštuje pravila, a često ne mare ni za semafor. Sinoć je bilo jezivo, radili smo u prodavnici i odjednom je začuo prasak. Puklo je baš jako, i odmah smo izašli napolje. Scena je bila jeziva, auto je bio u lokalu, skoro celom dužinom.

Žena koja je vozila je kukala, zapomagala. Nikad nisam video tako nešto. Taj stariji čovek je bio zbunjen... Nije znao šta ga je snašlo. Pokušao je nekoga da zove na telefon, valjda da javi šta se desilo.

Okupilo se dosta ljudi, a i neki radnici sa pumpe. Došla je i policija i Hitna pomoć. Sigurno će kamere sa pumpe moći da utvrde kako je tačno došlo do jezivog sudara“, kaže izvor ”Kurira“ koji kaže da je otac Stojakovića jedva izašao iz vozila", rekao je izvor "Kurira" koji kaže da je otac Stojakovića jedva izašao iz vozila.

Od nastradalog M.M. se porodica i prijatelji opraštaju na društvenim mrežama. Supruga je objavila njegove tri fotografije i napisala je potresnu poruku.

"Zauvek ćeš ostati u mojoj duši i srcu, volim te zauvek, neka te anđeli čuvaju tamo gde si sad, i široko ti carstvo nebesko", napisala je ona.

Uviđaj je trajao satima, a otac bivšeg proslavljenog košarkaša je odvezen u marici u policijsku stanicu. Lekari su pokušali sa reanimacijom ali je čovek nažalost preminuo.

Kurir/Petar Aleksić Saobracajka u Borči

BONUS VIDEO:

Policija izvlači smrskani Pežo nakon nesreće u Borči 2 Kurir

(MONDO)