Duško Šarić, rođeni brat Darka Šarića koji se juče predao policiji pošto je za njim bila raspisana poternica od jula 2022. godine i Milan Vučinić koji se takođe juče predao srpskoj policiji, izvedeni su danas pred sudiju za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu.

Oni se danas nisu izjašnjavali o optužbama koje im se stavljaju na teret, već su saslušani na okolnosti da li će biti zadržani u pritvoru koji im je ranije odredio sud ili će biti pušteni da se brane sa slobode. Kako su preneli pojedini mediji, Duško Šarić se sumnjiči da je, po naređenjima svog rođenog brata, Darka Šarića, vodio računa o finansijama kriminalne grupe.

Sumnja se da je Duško Šarić preko Aleksandra Boškovića plaćao policajcima Stojanoviću i Radovanoviću da kriminalnoj krupi dostave informacije koje ima policija i BIA o napadu na svedoka Gorana Nikolaševića, ali i da istragu usmeravaju u pogrešnom smeru. Duško Šarić, kako se sumnja, osim toga, kupio je telefone, platio instaliranje i održavanje aplikacije "Skaj" kao i da je platio izgradnju i opremanje vikendica Stojanoviću i Radovanoviću na Kosmaju.

BONUS VIDEO:

ISTRAGA PROTIV DARKA ŠARIĆA SE PROŠIRILA I NA NJEGOVOG ROĐENOG BRATA Advokat otkriva kakva može biti dalja SUDBINA DUŠKA ŠARIĆA Kurir televizija

(Blic/MONDO/U.M.)