Dečak (14) koji je sinoć brutalno pretučen u beogradskom naselju Miljakovac i dalje je na VMA, ali njegovo stanje ide nabolje.

"Četrnaestogodišnjak je sinoć oko 20 časova primljen u bolnicu nakon što su ga pretukle nepoznate osobe. Zadobio je teške povrede glave, odnosno imao je frakture lobanje i obilno je krvario. Operisan je i sada je stabilno. Očekujemo da će već sutra-prekosutra izaći iz bolnice i lečenje nastaviti kod kuće", kažu sa VMA.

Kako se saznaje od stanara Miljakovca, incident se dogodio oko 19 sati, u Ulici Bogdana Žerajića. "Iz sivog većeg automobila, izletelo je nekoliko mladića i nasrnulo na dečaka. Videla sam kako ga tuku. Batinaši su ga udarali gde su stigli. Razbili su mu glavu. Pao je, a oni su pobegli. Jadan dečko, ostao je da leži u velikoj lokvi krvi", kažu oni.

Nakon toga stigla je Hitna pomoć, koja je četrnaestogodišnjaka odvezla u bolnicu, kao i policija. Nadležno Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu, kako nam je rečeno, o ovom incidentu za sada niko nije obavestio. To, međutim ne znači da istraga o nasilju nad maloletnikom neće biti i pokrenuta, a napadači identifikovani. Šta je razlog ovakvog brutalnog prebijanja i da li pretučeni dečak poznaje batinaše ili su ga oni eventualno, pomešali sa nekim drugim, pokazaće istraga.

BONUS VIDEO:

Tuča nasred ulice u Žarkovu Instagram/moj_beo_grad_

(Novosti/MONDO/N.D.)