Nadzorne kamere uspele su da snime stravične trenutke sudara kod Obrenovca, kada je poginuo mladić Milan Vuković (29). Očevici tragedije su opisali jezive prizore, međutim, na objavljenom snimku, može tačno da se vidi kako je do sudara došlo.

Kako se saznaje, vozač motocikla stradao je prilikom uključenja iz sporednih ulica, a kretao se, prema rečima očevidaca, velikom brzinom. Kamere su uspele da zabeleže jezive momente kada je do nesreće došlo, kada se jasno moglo videti kako je motociklistu udario vozač kombija R. I. koji je pokušavao da se uključi sa sporednog puta na glavni, Valjevski put, kojim se kretao motociklista.

"Nesreća se dogodila pred sam ulaz u Obrenovac, saobraćaj je bio potpuno zatvoren u tom delu, ljudi prvo nisu znali o čemu je reč, sve dok nismo videli mladića kako nepomično leži na ulici pokriven, stradao je na licu mesta, nije mu bilo spasa, prizori su bili jezivi", rekao je jedan od očevidaca.

Reč je o mladiću čija porodica je nedavno doživela veliku tragediju, kada mu je, prema rečima komšija, preminuo otac.

"Velika tuga, svi smo bili van sebe kada smo čuli šta se dogodilo. Milanu je otac preminuo pre možda godinu dana, a sada i ovo, strašna sudbina", kaže komšinica porodice Vuković.

BONUS VIDEO: 

Sudar kod Bubanj potoka Instagram/serbialive_beograd

(Kurir/MONDO/I.V.)