"Utvrđuje se uzrok smrti muškarca koji se sukobio sa dvojicom mladića juče u parku na Voždovcu", rekao je danas u "Jutro na Blic" ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. U Urgentnom centru u Beogradu sinoć je umro Đ. M. (37) nakon sukoba na terenu u parku na Voždovcu, saznaje "Blic".

"Utvrđuju se činjenice kako je došlo do smrti. Mora da se izvrši obdukcija. Policija je sinoć oko 18-19 sati dobila poziv da je došlo do neke tuče i otišla je na tu adresu na opštini Voždovac gde je i zatekla povređenog", kaže Dačić.

Do sukoba je došlo, prema rečima supruge preminulog, nakon što su se njihova deca žalila da dvojica koja su pretukla preminulog čoveka nisu mališanima hteli da vrate loptu. "Otac je izašao, čula se neka galama i kada je žena izašla saznala je da je imao sukob sa dvojicom mladića. Odvezen je u Urgentni centar gde je i preminuo. Uzrok smrti se utvrđuje", kaže Dačić.

Kako navodi, ubistvo sigurno nije u pitanju, ali se utvrđuje da li je čovek preminuo od posledice sukoba.

"Lekari kažu da je bilo i nekih zdravstvenih problema, neki epileptični napad ili se možda srčani napad, ali to je sada pitanje. Najveći problem je što ne postoje kamere i što nema svedoka da bi se tačno utvrdilo šta se dogodilo", izjavio je Dačić za "Blic" TV.

On je naglasio i da slučaj sigurno neće ostati nerešen, kao i da policija traga za učesnicima u konfliktu. Kako je "Blicu" potvrđeno, Đ. M. je brat potpredsednika Vlade Bosne i Hercegovine. Inače, prve informacije su bile da je muškarac pretučen od strane dvojice mladića nakon što je otišao da odbrani sina u parku.

BONUS VIDEO:

PUCNJAVA I TUČA U ZVEZDARSKOM PARKU?! Muškarac (46) sa prostrelnom ranom prevezen u bolnicu! Sumnja se na OVA DVA UZROKA incidenta kurir televizija

 (Blic/MONDO/J.D.)