Danas tokom prepodnevnih časova dogodila se tragedija, kada je Ž.D. kako se sumnja ubio svoju suprugu Ankicu D. (57) u stanu u Rakovici. Ankica je bila po zanimanju šnajderka i godinama je radila u Grandu, a pre samo nekoliko dana pripremala je stajlinge zvezdama Granda za veliko polufinale.

Nju kolege sa "Granda" pamte kao nasmejanu, vedru i komunikativnu, a rado je volela da ćaska kako sa kolegama, tako i sa takmičarima. Ništa nije slutilo da će se danas dogoditi ovakva tragedija.

Zločin se dogodio u Rakovici, u stanu gde je porodica živela poslednjih deset godina. "Svi smo u šoku! Oni su bili jedni divni ljudi koji nisu imali nikakve probleme, barem mi za njih nismo znali, iz tog razloga smo i potpuno zanemeli kada smo čuli da je Željko ubio Ankicu", navode komšije za Kurir i dodaje:

"Videli smo ekipu Hitne pomoći i policiju ispred zgrade. Užurbano su ušli u zgradu, a kasnije smo saznali da je Željko nakon što je nožem izbo Anicu otšao u policiju i prijavio se. Navodno, rekao im je: "Ubio sam ženu, njeno telo je u stanu. Došao sam da se prijavim."

Kako su za Kurir rekle komšije, policija je potom uverila da čovek koji je prijavio da je počinio zločin nije lagao.

"Lekari Hitne pomoći samo su mogli da konstatuju smrt nesrećne žene, koja je ležala u lokvi krvi. Izneli su njeno telo kasnije u crnoj kesi. Pretužno", kažu komšije.

BONUS VIDEO:

OSUMNJIČENIMA ZA UBISTVO MIJATOVIĆA TEŽA KAZNA AKO SU TRENIRALI BORILAČKE VEŠTINE?! Antonović: Deca su fizički jača, a psihički... Kurir teleivizija

 (Grand.nova/Kurir/MONDO/J.D.)