Majka dečaka koji ide u Osnovnu školu Jovan Dučić na Novom Beogradu pretukla je nastavnicu biologije u četvrtak, a sada se oglasio otac žene koja je uhapšena zbog sumnji da je zlostavljala i mučiča nastavnicu biologije. On tvrdi da je njegova ćerka nevina i da je sve "namestila" nastavnica biologije.

"Sve je namešteno od strane te isfrustrirane žene. Sve su to nasumične, proizvoljne informacije koje sada možemo čuti i sve je netačno. Nikakvih svedoka nije bilo. Kada se to sve desilo, došla su dva policajca i videla da ništa nije bilo, da je to bio verbalni duel. Mali je imao iz biologije dve trojke i četvorku i trebala mu je trojka da bi bio odiličan, a nastavnica mu je, ničim izazvana, dala dvojku.

To je bio njen subjektivni osećaj... I kada je ćerka tražila da idu kod direktora, nastavnica je prvo rekla da hoće, a onda, kada je ćerka izašla u hodnik, ova je rekla da neće da ide. Ćerka se vratila nazad i onda su se tu verbalno posvađale. Mislim da je bilo neko grebanje po rukama i da je ćerka tu prošla gore od nastavnice. Onda su došli policajci, videli da nije ništa i rekli mojoj ćerki da ide kući.

Kada se digla medijska hajka, došao je neki školski policajac koji je nastavnicu naučio šta treba da uradi, da zove hitnu pomoć... Žena je otišla u apoteku i kupila kragnu i stavila oko vrata. Sve izmišlja žena. Nije joj ništa. Kako može ona...kad nije bilo svedoka. Niko nije video. One su bile same u učionici. I sada se ova baca na pod, kao: 'Ova me ubi'...", iznosi svoju verziju događaja otac uhapšene žene.

Na pitanje zašto bi nastavnica biologije to iscenirala, on kaže da verovatno želi da traži odštetu. On najavljuje pravnu borbu do kraja.

"Verovatno ima neku ideju da joj neko nešto plati. Ali, to se neće desiti. Jurićemo je svim legalnim metodama do kraja, da prizna šta se desilo. Ona je ljuta na moju ćerku i zbog toga što ju je dva puta prijavila direktoru škole i psihologu jer dva puta nije htela dete da pusti u toalet pa se uneredilo", zaključio je otac.

BONUS VIDEO:

Nošenje trenerki u školama  MONDO

(Kurir/MONDO/A.B.)