Sonja R. (50) ubijena je sinoć u jednoj zgradi u beogradskom naselju Voždovac, kada je događaj prijavio njen nevenčani suprug, Nemanja.

Sve se odigralo u večernjim satima, međutim, komšije tvrde da nisu čuli nikakvu buku koja dolazi iz njihovog stana. "Poznajem ih oboje, Sonja živi ovde godinama, a on se naknagno doselio kod nje. Sa Sonjom smo se družili do tog momenta, dolazila je kod nas na kafu, a onda odjednom ništa. Ne znamo šta bi bio razlog tome, ali ovo kada smo čuli sinoć, jako nas je potreslo" - kaže za Kurir komšija.

Naime, Sonja nije imala dece, prema rečima komšija, a za nju su imali samo reči hvale i to da su još uvek u šoku šta se dogodilo njihovoj komšinici. "Cela zgrada je vrvela od policije, od 21.30 sinoć su ovde, a otišli su tek posle ponoći, došli su i forenzičari, a čujem da je njen nevenčani suprug prijavio. Boga pitaj šta se dogodilo tu među njima. Uvek se jave oboje, a to sta se događalo iza njihovih vrata, samo sad on zna", dodao je sagovornik.

Sonja R.  , Voždovac
Kurir/MONDO/Stefan Stojanović 

Ubijena Sonja je, podsetimo, je sestra muža voditeljke Ane Pendić Radoš.

MUP potvrdio da se zločn dogodio

Uhapšen je N. Š. (42) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo iz člana 114, stav 1, tačka 10. Kako se sumnja, on je sinoć u stanu na Voždovcu, nevenčanoj supruzi (50) naneo više udaraca od kojih je ona preminula.

Na osnovu naloga tužioca, telo žene je prevezeno na Institut za sudsku medicinu gde će se, obdukcijom, utvrditi tačan uzrok smrti.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužiocu.

BONUS VIDEO: BRZE VESTI 22.06.2024

BRZE VESTI 22.06.2024 kurir tv

(Mondo/Kurir/M. Š.)