Crna hronika

PREREZAO sebi vrat u sudu, pa ga našli u JARKU!

Izvor mondo.rs Izvor Alo

Zoran Jeličić (40) član valjevske grupe, koji je optužen da je umešan u ubistvo biznismena Željka Đedovića i koji je u Specijalnim sudu prerezao vrat i vene, posle drame u sudnici nađen je pored puta Beograd-Ub bez svesti, piše štampa.

Jeličiću je rana koju je sebi naneo u sudu sanirana na VMA i pušten je na kućno lečenje, ali mu je u povratku do kuće pozlilo.

On se onesvetio u blizini Uba, zbog čega je hitno primljen u bolnicu u Valjevu, piše "Alo".

 "Pronađen je u ležećem položaju pored puta u selu Čučuge, kod Uba. Taksista ga je dovezao u Opštu bolnicu u Valjevu, a za sada nije poznato ko ga je pronašao. Ležao je nepomično i dobro je da su ga doveli u bolnicu. Živi u Valjevu, verovatno mu je pozlilo dok se vraćao iz Beograda", navodi izvor lista blizak istrazi i dodaje da je Jeličić bio vrlo konfuzan kada je došao u bolnicu.

Prema rečima tog izvora, on je bio pospan i govorio je usporeno, a osim posekotine, imao je i veliki otok na ruci.

Jeličić se javio za reč, izašao za sudsku govornicu, i uz reči "Sada ću da se ubijem pred svima. 

"Valjevski klan" je 2009. godine u velikoj akciji policije uhapšen, teškog ubistva, zločinačkog udruživanja, nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija, iznuda i nanošenja lakih i teških telesnih povreda, i iznude novca.

Tada su lišeni slobode Milan Lazarević, Zoran Jeličić, Milan Milijanović, Nebojša Goloskoković, Aleksandar Pavlović, Dejan Velimirović, Mirko Lazarević, Marko Miličković i Aleksandar Bošković.