Crna hronika

ŠOKANTAN ISKAZ: Ja sam KRIVA što me je muž izbo nožem

Izvor mondo.rs Izvor Informer Izvor Večernje novosti

D.S. iz Novog Sipa koju je suporug izbo nožem u ponedeljak kaže da je prvocirala muža. "Da sam ćutala to se nikada ne bi dogodilo."

Posle lekarske intervencije, D.S. je smeštena na Odeljenje intenzivne nege Zdravstvenog centra u Kladovu, ali nije životno ugrožena.

Povrede koje joj je zadao suprug su okarakterisane kao teške.

D.S. je, kako pišu beogradski mediji, policiji rekla da ne želi da podnese tužbu protiv supruga i da je navodno sama kriva za ono što se dogodilo, jer je izazvala supruga da je napadne.

"Ja sam kriva za sve, a ne moj muž. Izazvala sam ga, provocirala...Neću ga sudski goniti. Svađali smo se te večeri, izazvaola sam ga i razbesnela...Da sam ćutala on to nikada ne bi uradio", kazala je D.S. policajcima.

Rekla je da je Z.S. bio pijan te večeri.

"Kazao mi je – nemoj to više da radiš, svi mi se smeju, misleći da ga varam, a ja sam mu u afektu odbrusila da ću raditi šta god poželim I da ne može ništa da mi zabrani. Vikala sam – šta mi možeš!. On je tada dohvatio kuhinjski nož, a ja sam mu rekla “Šta je, hoćeš da me ubodeš?” tada mu je pukao film" , ispričala je D.S.

Zoran je u utorak veče saslušan u tužilaštvu, gde je priznao da je povredio ženu i da je to uradio iz ljubomore. Tužilac je predložio pritvor do 30 dana zbog krivičnog dela pokušaj ubistva.