Razmislite dobro...

CRNI ČETVRTAK u Srbiji: U udesima šestoro mrtvih, među njima i dete (VIDEO)

Autor Jelena Stokić

Na srpskim drumovima danas je zaista "crni dan". Dogodilo se pet saobraćajnih nesreća u kojima je život izgubilo čak šest osoba, a njih 13 je povređeno.

Izvor: screenshot/ sigurnosna kamera

Rano jutros, oko šest sati, teškom saobraćajnom nesrećom u samom centru Beograda.

Na uglu Kneza Miloša i Nemanjine ulice sudarili su se kombi lozničkih registarskih tablica i BMW trsteničkih tablica, a u u nesreći su stradale tri osobe, dok je šest lakše ili teže povređeno.

Možda će vas zanimati

Rade Novitović (42), Nikola Novitović (20) i Jelena Petković (35) nastradali su jutros u stravičnom sudaru kod zgrade Vlade Srbije dok su vozili dvogodišnjeg dečaka u bolnicu na zakazanu operaciju, a nesrećni dečak je sa teškim povredama glave i ekstremiteta, opasnim po živor prevezen u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.

Oko 9.00 časova, na delu puta Beograd - Obrenovac kod obilaznice u Ostružnici, došlo je do prevrtanja kamiona sa prikolicom, tom prilikom jedna osoba je poginula.

U sudaru tri putnička vozila, koji se dogodio jutros na putu Kovin - Bavanište poginula je jedna osoba, a tri su povređene.

Jutros oko 9.50 časova, na lokalnom putu Nikinci - Platičevo blizu Rume, dogodila se stravična saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovali putnički automobil, motocikl i teretno vozilo.

Motociklista je preminuo na licu mesta.