Upozoravamo na uznemirujuć sadržaj

Vozač BMW-a smrti IPAK ŽIV? (FOTO; VIDEO)

Autor Jelena Stokić Izvor Kurir

Rade N. (42), vozač automobila marke BMW, koji se jutros sudario sa kombijem kod zgrade Vlade Srbije, ipak je živ, pišu beogradski mediji.

Izvor: Kurir/Ljiljana Stanišić

U saobraćajnoj nesreći poginuli su mu supruga Jelena P. (34) i sin iz prvog braka Nikola N. (20), dok je Radetov i Jelenin dvogodišnji sin teško povređen.

Tokom dana je objavljena informacija da je i Rade N. podlegao povredama zadobijenim u sudaru. Međutim, Kurir saznaje da je vozač BMW-a i dalje živ. On je operisan i lekari u Urgentnom centru se i dalje bore za njegov život.

Možda će vas zanimati

U nesreći su stradale, piše list, dve osobe, dok je šest lakše ili teže povređeno.


MUP je potom potvrdio da su poginule dve osobe, a nekoliko sati kasnije mediji su preneli da je preminula još jedna osoba - vozač BMV-a, muškarac star 42 godine.

Takođe mediji nezvanično pišu da je povređeno dete staro oko dve godine i da se nalazi u kritičnom stanju.

U putničkom automobilu su, kako navode mediji, bile četiri osobe, a u kombiju pet.

UPZORAVAMO NA UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ!

Mediji pišu da je u vozilu s trsteničkim tablicama bila prodica, vozač Rade N. (42), Nikola N. (20), Jelena P. (35) i dvogodisnji sin Jelene i Radeta. Oni su vozili dvogodišnje dete u bolnicu na zakazanu operaciju, a nesrećni dečak je sa teškim povredama glave i ekstremiteta, opasnim po život prevezen u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.

Sumnja se da se nesreća dogodila kada je vozač automobila BMW prošao na crveno svetlo na semaforu i sudario se sa kombijem, u kojem je bilo šest osoba.