Crna hronika

"TOG DANA SAM BUKVALNO UBIJEN I VRAĆEN U ŽIVOT": Oglasili se policajci sa BRUTALNOG SNIMKA u Sremskoj Mitrovici! VIDEO

Autor Lana Stošić

Pretučeni policajci otvorili su dušu i rekli da su rane zarasle ali da i dalje osećaju posledice masakra koji su nad njima počinili članovi kriminalne grupe iz Laćarka.

Izvor: Printscreen/Adriamedia.tv

Nakon skoro tri godine od tog incidenta, objavljen je snimaka sa nadzornih kamera kafića u Sremskoj Mitrovici, u kome su 2017. brutalno prebijena dvojica policajaca, Miroslav M. i Vladimir N.

Miroslav M. se nakon incidenta odselio sa porodicom u Beograd, gde trenutno živi i radi.

Kaže da se nerado priseća nemilog događaja nakon koga je dao otkaz u KPZ Sremska Mitrovica gde je radio kao zatvorski čuvar, ali da pomno prati tok suđenja zločincima koji su unakazili njega i Vladimira.

"Snimak koji ste obelodanili zaista ne bih da ga komentarišem. Sve se na njemu vidi i vidi se ko je šta kome uradio. Veoma mi je mučno da se prisećam celog događaja. Zbog toga sam se između ostalog i odselio sa porodicom iz zemlje"

Kaže da su fizičke rane zacelile, da se oseća dobro i da najrađe ne razmišlja o kobnoj večeri ali da preko advokata i prijatelja prati šta se dešava sa njihovim slučajem koji je preuzeo Viši sud u Sremskoj Mitrovici.

"Dokazni materijal je tu, tu su izjave svedoka… Kako sam razumeo na sledećem ročištu bi trebalo da bude urađeno i veštačenje snimka pa ćemo videti šta će dalje biti. Nadam se da će pravosudni organi uraditi valjano svoj deo posla i konačno ovaj slučaj privesti kraju i adekvatno kazniti počinioce", zaključio je Miroslav M.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Istog je stava i njegov prijatelj Vladimir N. koji je takođe stradao kobne noći a koji kaže da mu je mučno da gleda snimak i da se priseća dana kada je praktično ubijen i ponovo vraćen u život.

Za taj napad optuženi su pripadnici kriminalne grupe iz Laćarka, koji će se na sudu naći 10. septembra.

Optuženi su Vlatko To, Milan i Živan Dr, Mladen V, Filip M. i Bojan P., kao i Milenko V, koji je u bekstvu.

Metak, koji je rikošetirao, pogodio je jednu devojku. Na snimku se vidi kako gosti kafića panično beže, preskačući izmasakrirane policajce.

(Mondo/Kurir)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.