"Oduvek je bio problematičan"

"DROGIRAN JE BACIO DVE BOMBE NA SVOJU KUĆU": Komšije mladića čije je telo pronađeno u bunaru nemaju lepe reči o njemu!

Autor Aleksandar Nastevski

Pokušao da ubije oca i babu

Izvor: Privatna arhiva, Kurir/ Jelena Rafailović

Uzrok Aleksandrove smrti još je predmet istrage, kao i to kako je tačno njegovo telo završilo u bunaru napuštene kuće i da li ga je ubio i tu bacio njegov navodni emotivni partner Radovan V.

Telo Aleksandra R. otkriveno je nakon što je Radovan V. cimeru u zatvoru, u kom se nalazi jer robija zbog dilovanja droge, ispričao da ga je ubio i tu bacio njegovo telo. Istraga koja je u toku treba da pokaže kada je Aleksandar preminuo, da li je ubijen, kao i da li ga je Radovan V. ubio ili je, nakon što je preminuo prirodnom smrću, njegovo telo sakrio u bunaru.

Komšije i poznanici Aleksandrove porodice ispričali su da je problematični mladić jedno vreme živeo naizmenično u Obrenovcu i Ostružnici.

"Roditelji su mu živeli u Ostružnici, a imali su stan u Obrenovcu. Deda i baba, nemački penzioneri, stanovali su u Ostružnici, pa je Saša stalno dolazio kod njih. Neretko društvo mu je pravio Radovan V. Uzimali su pare od njih, pravili bahanalije, drogirali se, dovodili žene. Haos...", pričaju meštani Ostužnice koji su poznavali Aleksandrovu porodicu.

Poznanici navode da je Aleksandar oduvek bio problematičan.

"Cela najbliža porodica mu je pomrla, a verujemo da je on svojim ponašanjem neke od njih i oterao u grob pre nego što im je bilo vreme. Pre nekoliko godina posle svađe, drogiran je bacio dve bombe na kuću i pokušao da ubije oca i babu. Živeo je kako je živeo, pa nas ne čudi ni ako je na kraju skončao u nekom bunaru", napominju poznanici porodice.

Šta se tačno dogodilo i kako je Aleksandrovo telo završilo u bunaru, utvrdiće istraga i obdukcija tela koja je naložena.

Postoje pretpostavke i da se Aleksandar, budući da je bio u dobrim odnosima sa Radovanom predozirao, te da se ovaj "samo" otarasio tela tako što ga je bacio u bunar napuštene kuće na nepristupačnom terenu u okolini Obrenovca.

S druge strane nije isključena mogućnost da ga je Radovan ubio i potom bacio njegovo telo u bunar. Nakon toga Radovan se neko vreme skivao u Bosni, a kasnije je uhapšen u Srbiji zbog dilovanja droge.

Pojedini meštani pričali su za beogradske medije da je Aleksandrovo telo pronađeno iskasapljeno i odsečenih šaka, međutim potvrde ove informacije za sada nema, jer je telo muškarca bilo u poodmakloj fazi raspadanja i poslato je na obdukciju.

Meštani Konatica pričaju da su Aleksandar i Radovan bili u emotivnoj vezi i da su neko vreme živeli zajedno.

O Radovanu, takođe, nemaju lepih reči. Kažu da je oduvek bio problematičan i da se godinama drogirao, kao i da je rasprodao gotovo svu porodičnu imovinu.

(Mondo/Blic)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.