čekao da ostane sama

JEZIVA ISPOVEST OCA IZ OKOLINE NOVOG SADA: Unajmio sam majstora po preporuci, trećeg dana je pokušao da mi siluje ćerku!

Autor Marija Ivetić

Osumnjičenog je otac devojčice poznavao od ranije i odlučio je da ga unajmi da obavi poslove oko grejanja.

Mesto tragedije
Izvor: screenshot/adria media tv

Otac devojčice (13) iz okoline Novog Sada, koju je polno uznemiravao J.A. (37) iz Kaća, ispričao je da je njegova ćerka danima nakon događaja tugovala, bila potresena i da nije mogla da spava.

Kako kaže T.G, osumnjičenog je poznavao od ranije i odlučio je da ga unajmi da obavi poslove oko grejanja. Napominje da je o njemu čuo samo reči hvale.

"Radio je kod nas u kući u subotu i nedelju. U ponedeljak, 5. oktobra, pokušao je da siluje moju ćerku. Tokom vikenda nismo ostavljali ćerku samu sa njim, ali je moja žena, u ponedeljak, na kratko izašla iz kuće da ode po ručak, a ja nisam bio tu. Kad je žena izašla iz kuće, J.A. je ušao u dnevnu sobu gde je bila moja ćerka i pozvao ju je da joj pokaže neki luk na cevima", kaže otac devojčice koja ima samo 13 godina.

Devojčica je rekla da se ona u to ne razume, ali je osumnjičeni, prema rečima oca, ipak tražio da krene sa njim.

"Kad je krenula da uđe u sobu, on ju je napao. Ona je snažna i uspela je da se otgne i otme. Danima nakon toga je sve vreme bila pored mene i samo je meni verovala. Ja sam to vreme bio na bolovanju", objasnio je on.

Roditelji su sve prijavili policiji i tom prilikom im je rečeno da je osumnjičenom ovo prvi put da je počinio takvo delo.

Kako je ranije potvrđeno iz Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, osumnjičeni je saslušan 7. oktobra i tada mu je određen pritvor. Pritvor je ukinut 12. oktobra. Određena je mera zabrane prilaska.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(Mondo/Telegraf)

Tagovi