najnoviji trend

VIDIMO SE U GROBNICI OD 20.000 EVRA: Mafijaše sahranjuju na elitnom delu Novog bežanijskog groblja, leže jedan do drugog

Autor Marija Ivetić

Najnoviji trend u Beogradu.

Izvor: Kurir/Ana Paunković, društvene mreže

Bojan Mirković (34), likvidiran u naselju Belvil na Novom Beogradu, počivaće pored ubijenog Strahinje Stojanovića, u posebnom delu novobežanijskog groblja.

Ubijenog Bojana Mirkovića, koji je navodno sarađivao sa škaljarskim klanom, na večni počinak su ispratili porodica i brojni prijatelji, a kapela na Novom bežanijskom groblju bila je mala da primi koji su došli da mu zapale sveću i polože cveće.

Mirković je sahranjen u grobnici od crnog mermera, koja se nalazi u posebnom delu, koji pojedini nazivaju elitnim delom groblja. Interesantno je da je baš u tom delu i to praktično pored Mirkovića, sahranjen i Strahinja Stojanović, koji je u septembru dignut u vauduh kada je pod njegov džip postavljen eksploziv.

"Ovaj deo groblja je skuplji od ostalog. Grobnice koštaju minimum 20.000 evra, a ima i skupljih. Recimo "obična" parcela ovde košta oko 9.000 evra. Grobnice u ovom delu izgledaju isto, praktično je sve tipski urađeno", kaže izvor i nastavlja:

"U ovom delu su sahranjeni i neki ugledniji građani, ali ima i ljudi s one strane zakona. Njihove porodice i prijatelji ne pitaju za cenu, a skupocena grobna mesta uglavnom plaćaju u kešu. Inače, u ovim grobnicama mogu da počivaju i četiri pokojnika", kaže izvor.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(Mondo/Kurir)