Na aparatima je!

OTKRIVEN RAZLOG MASOVNE TUČE NA SVETOG NIKOLU: Mladiću iz Čačka se lekari i dalje bore za život!

Autor Aleksandar Nastevski

Mladić (25) koji je sinoć povređen u tuči i dalje u teškom stanju i prebačen je u Kragujevac, gde se lekari bore za njegov život

Izvor: Printscreen/Kurir TV

Dvadesetpetogodišnji mladić koji je sinoć teško povređen u masovnoj tuči u Čačku, prebačen je u bolnicu u Kragujevcu i lekari se i dalje bore za njegov život.

Prema nezvaničnim informacijama do sukoba koji se dogodio sinoć između dve grupe Roma došlo je zbog nesporazuma koji je izbio oko mesta na kom su i jedni i drugi želeli da prodaju petrade u narednom periodu.

"Pretnje trpimo već duže vreme, a sinoć kad je suprug krenuo sa svoja dva brata do prodavnice oni su ih napali. Mog muža su najverovatnije udarili ciglom i on je sad na aparatima, strah nas je za njegov život", rekla je za Marija, supruga povrđenog mladića.

Prema njenim rečima ona i suprug su i ranije prijavljivali policiji tu grupu mladića, zbog pretnji i nasilničkog ponašanja.

Podsetimo, masovna tuča izbila je sinoć u Nemanjinoj ulici u Čačku, kada su se oko 20 časova sukobilitrojica braće sa jednom majkom, trojicom njenih maloletnih sinova i njihovim prijateljem.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Prema rečima očevidaca, jedan od mladića nožem je napao suparnika.

"Iz pravca školskog dvorišta se najpre čula galama i svađa. Par minuta kasnije, stigli su policija i Hitna pomoć. Jedan mladić je ležao na asfaltu", rekao je tada očevidac iz Nemanjine.

On je dodao da se ista grupa mladića na istom mestu, ali u kasnim satima sukobila i pre dve noći.

Trojica braće su završili u bolnici sa povredama glave, a jednom od njih lekari su se borili za život. Policija je uhapsila majku, njene maloletne sinove i njihovog prijatelja.

(Mondo/Rina)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi