UŽAS!

DETALJI MASAKRA KOD KOSOVSKE VITINE: Otkriveno zašto je muškarac ubio suprugu i sinove pa presudio sebi!?

Autor Aleksandar Nastevski

Kod Kosovske Vitine večeras se dogodila užasna tragedija kada je muškarac ubio suprugu i sinove, a zatim izvršio samoubistvo

Izvor: YouTube/printscren/Gazeta Flash24

Četiri osobe su ubijene vatrenim oružjem u selu Požaranje kod Kosovske Vitine, potvrđeno je iz kosovske policije i okružnog tužilaštva u Gnjilanu. Svi ubijeni su članovi iste porodice.

U policiji kažu da je rano govoriti o motivima ovog tragičnog slučaja. Sve policijske ekipe su na mestu događaja.

Kosovska policija potvrdila je da se dogodilo oko 18 časova četvorostruko porodično ubistvo u Vitini i saopštila da je istraga u toku, prenosi Koha Ditore.

"Sumnja se da je F.Z. vatrenim oružjem lišila života suprugu M.Z. i njegovo dvoje dece, H.Z. i A.Z, a na kraju počinio samoubistvo. Policija i medicinske ekipe odmah su izašli na mesto nesreće, ali su mogli samo da potvrde smrt svih članova porodice. Prema nalogu tužioca njihova tela će biti poslata na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Prištini", navedeno je u saopštenju.

Mediji navode da je porodica za praznike došla iz Švajcarske, a pretpostavlja se da je muškarac nakon što je ubio ženu i dva dečaka  sebe presudio u dvorištu kuće.

"Godinama su u lošim odnosima. Ubio je prvo ženu pa dečake. Izašao je u dvorište i pucao sebi u usta", rekao je izvor.

Izvori iz tužilaštva u Gnjilanu rekli su "Gazeti" da je razlog koji je doveo do ubistva sukob koji je bračni par imao u stranoj zemlji u kojoj su živeli.

U toku je policijska istraga porodičnog ubistva u Vitini.

(Mondo/KosovoOnlajn)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.