zločin kod požarevca

MUNJEVITA AKCIJA HAPŠENJA OSUMNJIČENOG ZA SILOVANJE I UBISTVO: U policiji se branio na SRAMAN NAČIN, preti mu doživotna!

Autor Marija Ivetić

Osumnjičeni se tereti za teško ubistvo kojim je pokušao da prikrije silovanje.

Izvor: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, brzom i efikasnom akcijom, rasvetlili su ubistvo osamdesetšestogodišnje žene na području Kostolca i uhapsili V. J. (1984) iz okoline Vršca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

Reč je o osumnjičenom koji ima i rumunsko i državljanstvo Srbije.

On se sumnjiči da je u noći između 4. i 5. januara ove godine, pod dejstvom alkohola, ušao u kuću osamdesetšestogodišnje žene koja je spavala i, uz pretnju nožem, pokušao da je siluje.

Pogledajte kako je izgledala akcija hapšenja:

Osumnjičeni se tereti za teško ubistvo kojim je pokušao da prikrije silovanje, a policiji je ispričao da je baku ubio jer ga je napala a da se on branio. Preti mu zatvorska kazna od 10 godina do doživotne.

V. J. je potom pobegao, a požarevačka policija ga je u saradnji sa Upravom kriminalističke policije i pančevačkom policijom istog dana pronašla i uhapsila.

Pogledajte i snimak hapšenja:

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Požarevcu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(Mondo)