Crna hronika

NOVI DETALJI SLUČAJA KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: Devojke tvrde da ih je Mika napastvovao dok su se pripremale za prijemni!

Autor Dušan Ivković

Nekoliko nekadašnjih polaznica njegove škole glume podnelo je prijavu.

Izvor: Printscreen/Youtube/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Čuveni profesor glume i reditelj Miroslav Mika Aleksić, večeras je priveden zbog optužbi za silovanje koje su protiv njega podnele nekadašnje polaznice škole "Stvar Srca".

Prva je o tome javno progovorila glumica Milena Radulović, međutim ona nije jedina koja je navodno prošla kroz pakao koji je priredio Aleksić.

Prema saznanjima Monda, Miroslav Aleksić je nekolicini, danas devojaka a u to vreme devojčica, prilazio nakon čega ih je, kako tvrde, na razne načine seksualno zloupotrebljavao.

"Jednom prilikom pitao je devojčicu kakve su njene grudi i kada legne na leđa da li stoje uspravno ili padaju sa strane", rekao je izvor upućen u dešavanja unutar škole.

U pitanju su, prema navodima naših izvora, bile devojčice koje je Aleksić pripremao za prijemni ispit na Fakultet dramskih umetnosti.

"On je sa godinama postajao sve gori i stvari koje je radio devojčicama su bile sve strašnije", zaključio je naš izvor.

Zločini su se dešavali tokom trajanja časova glume, koji su kada ih je Mika vodio trajali i duže od dva sata. Za to vreme, dok su deca sedela u glavnoj sali škole koja se nalazi u pasažu kod TC "Milenijum", u njegovoj kancelariji je ponekad mogla da bude "sve vreme gola devojčica koju je on povremeno obilazio, lizao i pipkao", objasnili su izvori Monda.

(Mondo)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.