pogledajte snimak

SNIMAK AKCIJE SA AERODROMA: Policajci krenuli ka Velji Nevolji i Maretu, ali došlo do nepredviđenih okolnosti! (VIDEO)

Autor Marija Ivetić

Na beogradskom aerodromu danas su uhapšeni Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, Marko Miljković Mare i još petorica.

Izvor: Printscreen/Youtube/Online spotlight videos

Tokom današnjeg privođenja Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića na beogradskom aerodromu, privedeno je još pet članova njihovog obezbeđenja koji su se nalazili u džipu sa tablicom na kojoj je pored brojeva bila i oznaka PR - Principi, što je i istoimeni naziv navijačke grupe koju je formirao upravo Belivuk.

Spektakularno privođenje danas je teklo tako što je policija prvobitno krenula da privede Velju Nevolju i Miljkovića, kada su primećena i petorica muškaraca koji su čekali upravo ovu dvojicu. Tada su pripadnici SBPOK priveli i njih.

Pogledajte trenutak hapšenja:

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(Mondo)

Tokom današnjeg privođenja Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića na beogradskom aerodromu, privedeno je još pet članova njihovog obezbeđenja koji su se nalazili u džipu sa tablicom na kojoj je pored brojeva bila i oznaka PR - Principi, što je i istoimeni naziv navijačke grupe koju je formirao upravo Belivuk.

Spektakularno privođenje danas je teklo tako što je policija prvobitno krenula da privede Velju Nevolju i Miljkovića, kada su primećena i petorica muškaraca koji su čekali upravo ovu dvojicu. Tada su pripadnici SBPOK priveli i njih.

FOTO: FACEBOOK PRINTSCREEN, NEMANJA NIKOLIĆ

Inače, kako je "Kurir" saznao iz izvora bliskog istrazi, jedan od petorice privedenih jeste i Nikola I. (31), koji je julu mesecu prošle godine uhapšen na Palama u Republici Srpskoj, jer je za njim bila raspisana međunarodna poternica zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Stefana Šarovića, juna 2019. u Crnoj Gori.

Prilikom tog hapšenja prošle godine kod Ivovića su pronađeni dokumenti Republike Slovenije za koje postoje osnovi sumnje da su falsifikovana, kao i manja količina opojne droge marihuane.