VIDEO

POGLEDAJTE SNIMAK PUŠTANJA VELJE NEVOLJE I MILJKOVIĆA NA SLOBODU: Belivuk napustio zgradu sa advokatom i koferom!

Autor Aleksandar Nastevski

Belivuk i Miljković na slobodi posle saslušanja u SBPOK-u!

Izvor: Printscreen/Kurir TV

Na snimku se vidi kako Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja napušta zgradu u pratnji maskiranih pripadnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) i advokata Dejana Lazarevića

Policajci su ih otpratili do koloskog ulaza u dvorište, a Velja Nevolja je sa sobom imao i kofer.

Njih je sačekao crni automobil ispred ulaza i odvezao ih.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Inače, tokom današnjeg privođenja Velje Nevolje i Marka Miljkovića na beogradskom aerodromu, privedeno je još pet članova njihovog obezbeđenja koji su se nalazili u džipu sa tablicom na kojoj je pored brojeva bila i oznaka PR - Principi, što je i istoimeni naziv navijačke grupe koju je formirao upravo Belivuk.

Spektakularno privođenje danas je teklo tako što je policija prvobitno krenula da privede Velju Nevolju i Miljkovića, kada su primećena i petorica muškaraca koji su čekali upravo ovu dvojicu. Tada su pripadnici SBPOK priveli i njih.

Velja Nevolja uhapšen je na beogradskom aerodromu zajedno sa Markom Miljkovićem, sa kojim je doputovao iz Crne Gore, gde su prema informacijama bezbednosnih službi te zemlje bili gosti Radoja Zvicera, navodno, jednog od vođa "kavačkog klana".

Belivuk važi za jednog od, kako pišu mediji, najopasnijih ljudi iz našeg podzemlja, više puta je osuđivan i za nasilničko ponašanje, a bio je najbliži saradnik Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi, koji je likvidiran u oktobru 2016. godine u blizini Okružnog zatvora nakon što je u društvu Belivuka završio trening u teretani.

(Mondo/Kurir)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi