Crna hronika

POGLEDAJTE KUĆU STRAVE GDE JE VELJA NEVOLJA NAVODNO MUČIO I UBIJAO: "Vladala je hijerarhija, svako imao svoju ulogu"

Autor Dušan Ivković

Oni su, navodno, ovde ljudima sekli glave i komadali tela da bi ih posle pržili u kiselini.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Veljko Belivuk juče je uhapšen zbog osnovanih sumnji da je predvodio kriminalnu grupu kojoj se na teret stavljaju neka od najmorbidnijih krivičnih dela.

Policija je otkrila nekoliko štekova ove bande, a sada je pronađena i kuća u kojoj su se navodno dešavale mnoge od kriminalnih radnji ove grupe.

"Pretresi više desetina objekata širom Srbije trajali su i juče. Pronađeni su oružje, municija, droga, velika količina novca, zaplenjeni su automobili, ali su policajci tokom pretresa ostali zaprepašćeni kada su pronašli i ljudsku kost. Za sada niko ne može ništa unapred da pretpostavlja, ali smo prilično uvereni da nađena kost ima veze s nekim od izvršenih krivičnih dela za koja se Belivukova kriminalna grupa vezuje", kaže izvor iz MUP Srbije.

Izvor iz istrage otkriva da su, pored tri štek vikendice između Loznice i Gornjeg Milanovca, otkrivene još najmanje četiri kuće na potezu od Ibarske magistrale prema planini Rudnik za koje se veruje da su ih koristili članovi ove organizovane kriminalne grupe.

Kuća strave
Izvor: Kurir

"Prema dosad prikupljenim dokazima, Veljin klan funkcionisao je po ugledu na zemunski Dušana Spasojevića Šiptara. Vladala je hijerarhija u kojoj je svako imao svoju ulogu", objašnjava sagovornik.

(Mondo/Kurir)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.