Crna hronika

RASTA POSVETIO PESMU VELJI NEVOLJI I "PRINCIPIMA": Opevana glavna navijačka parola - veza repera i klana krunisana hitom

Autor Edin Delibašić

Strofa kreće stihom "stvari se rade iz principa"...

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/ATA Images /Antonio Ahel

Srpsku, ali i regionalnu javnost, uzdrmala je vest o hapšenju Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, i njegovog kriminalnog klana zbog osnovane sumnje da su izvršili ubistvo navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića, ali i još dve osobe.

Ono što je ipak najviše privuklo pažnju medija jesu navodne veze  navijačke grupe "Principi" sa nekoliko javnih ličnosti, među kojim se našao i poznati reper Stefan Đurić Rasta (31) koji je pre samo par dana izašao iz pritvora.

Reper je priznao krivicu, nagodio se sa tužilaštvom i tako dobio godinu dana kućnog zatvora, nakon što je kod njega pronađeno 560 grama skanka.

Ipak, ono što izaziva najveću pažnju jesu navodi o vezi poznatog repera i navijačke grupe koja je "krunisana" pesmom.

Naime, malo pre nego što je Rasta završio iza rešetaka, on je objavio pesmu u kojoj druga strofa počinje stihom "stvari se rade iz principa" što je ujedno i glavna parola Partizanove navijačke grupe "Principi" na čijem čelu se nalazi Veljko Belivuk.

 Slušajući i ostatak pesme jasno se dolazi do zaključka kako je reper ovu pesmu posvetio navijačima Partizana okupljenih pod zastavom "Principa", a koji su mu dok je boravio iza rešetaka pružali svaku podršku, o čemu smo pisali još ranije.

Ovaj hit na jutjubu ima više od 15 miliona pregleda, a u nastavku ga možete i poslušati i sami zaključiti o čemu se radi...

(MONDO/Kurir)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.