Crna hronika

VELJIN VLADO GEORGIEV RADIO ZA RASTU! Otkriveni novi detalji o vezama repera i kriminalne grupe Belivuka

Autor Lana Stošić

Bivši policajac Dragan S. iz Loznice, koji je promenio ime u Vlado Georgiev i kome su stavljene lisice zajedno s Veljkom Belivukom i njegovom ekipom, sarađivao je s reperom od aprila prošle godine, pišu mediji.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/ATA Images /Antonio Ahel

On je navodno od aprila prošle godine bio menadžer Stefana Đurića Raste.

Georgiev je, inače, promenio identitet.

“Sumnja se da je i Rasta, koji je 2020. hapšen pošto je kod njega nađeno oko 600 grama droge, bio povezan s Belivukovom kriminalnog grupom”, rekao je izvor Kurira.

Džip “Mercedes”, koji je Rasta uzeo na lizing, na dan hapšenja grupe bio je na parkingu SBPOK, a mnogi su se pitali zbog čega je policija zaplenila reperov automobile, dodao je izvor.

Policija je oduzela Rastin “Mercedes” tokom hapšenja Georgieva.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

“Razlog za oduzimanje je bio što je auto vozio Rastin menadžer Vlado Georgiev, dok je reper bio u pritvoru”, rekao je izvor.

Rasta (31) je pre samo par dana izašao iz pritvora gde je bio zbog droge.

Reper je priznao krivicu, nagodio se sa tužilaštvom i tako dobio godinu dana kućnog zatvora, nakon što je kod njega pronađeno 560 grama skanka.

Ipak, ono što izaziva najveću pažnju jesu navodi o vezi poznatog repera i navijačke grupe koja je "krunisana" pesmom.

Naime, malo pre nego što je Rasta završio iza rešetaka, on je objavio pesmu u kojoj druga strofa počinje stihom "stvari se rade iz principa" što je ujedno i glavna parola Partizanove navijačke grupe "Principi" na čijem čelu se nalazi Veljko Belivuk.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.