Crna hronika

NOVI SNIMAK VELJE NEVOLJE: Smeh njegove žene i Vlade Georgieva zbog lažnih imena! (VIDEO)

Autor Tamara Sekulović

U emisiji "Hit Tvit" u kojoj gostuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić prikazani su novi snimci Veljka Belivuka, njegove supruge Bojane i Dragana Sekulića, bivšeg policajca koji je promenio ime u Vlado Georgiev.

Snimak o lažnim dokumentima
Izvor: TV Pink

Na snimku koji je objavljen u emisiji se čuje kako su se kriminalci hvalili lažnim pasošima i dokumentima, pa je tako Belivuk uz smeh pričao da se jednom predstavio lažnim imenom, da bi mu odmah potom izletelo da mu je ime Veljko.

U jednom trenutku oni komentarišu lažna imena na koja su im glasile isprave, odnosno momente kada "nisu znali kako se zovu".

"Najbolje kad smo putovali u Grčku, i ovaj opominje da se zove Branko, i predstavlja se kao Velja", čuje se glas Belivukove supruge, dok se u pozadini ljudi smeju.

"Od milošte Velja", kroz smeh je zaključio čovek koji je opisan kao Georgiev, na šta se nadovezuje Velja:

"A najbolje kad su me prozivali: Bošnjak Branko, Branko, Branko...Ja reko, a ja sam", zaključuje kroz smeh.

Nakon što se završio snimak, predsednik Aleksandar Vučić je istakao:

"Još od Zemunskog klana se time služe, ponekad ni svoje ime ne mogu da zapamte koje piše u dokumentu."

Velja Nevolja i Vlado Georgiev lažna dokumenta
Izvor: YouTube/pink.rs

Prethodno je u emisiji predsednik otkrio da je uhapšen još jedan ubica iz Belivukove grupe čiji inicijali su A.Š, a prikazan je i audio snimak na kojem se čuje kako Velju Nevolju snajperista Nebojša Janković uči kako da puca i koristi ovo oružje.

Vučić je istakao i da je policija Velju Nevolju i njegovu grupu pratila dronovima i satelitima, a prikazan je i snimak u kojem se čuje Marko Andrić zvani Kuzman, član Veljine ekipe, kako potvrđuje da je Milan Ljepoja, vođa Pink pantera - ubijen.

(Mondo)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.