pažnja, uznemirujući snimak!

SEDEO SA SAROM ZA STOLOM, PA SE ODMAKAO DA PUCA: Pojavio se snimak ubistva, Marjan je hladnokrvno GLEDA i rešeta (VIDEO)

Autor Marija Ivetić

Vidi se kako je u nju ispalio šest metaka.

Izvor: Printscreen/kurir

Marjan S. (47), pre tri dana na benzinskoj pumpi u Vranju, ispalio je navodno šest metaka iz pištolja u Saru Asanović (27), devojku koja se sedela na samo nekoliko metara od njega, a sada se pojavio snimak ovog brutalnog ubistva.

Na snimku se vidi kako Marjan S. sedi za stolom sa Sarom i još jednim muškarcem, a zatim kreće da se sklanja. Nekoliko sekundi kasnije, osumnjičeni Marjan vadi pištolj iz unutrašnjeg džepa jakne i hladnokrvno ispaljuje šest hitaca ka Sari. Nesrećna devojka preminula je na licu mesta.

Rezultati obdukcije tela Sare Asanović koja je ubijena u subotu veče na benzijskoj pumpi u Vranju pokazali su da su prve pretpostavke sa uviđaja bile tačne da je Marjan S, koji je sinoć tokom policijske akcije sam sebi oduzeo život, u nju ispalio šest metaka.

Inače, Marjan S. sinoć se zabarakadirao u šupi jedne porodične kuće, a kada ga je policija locirala i krenula u akciju hapšenja, izvršio je samoubistvo. Građani su bili uplašeni nakon dolaska brojnih policijskih snaga, kada su odjeknula dva pucnja. Žena u čijem dvorištu je ubica pronađen, u suzama je ispričala agoniju u kojoj se našla, kada je vraćajući se sa posla prosto primetila da nešto sa šupom nije u redu.

Ovde možete pogledati snimak (18+):

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(Mondo/Kurir)

Tagovi