Na vilu su postavljene nove kamere sa senzorima osetljivim na pokret

TVRĐAVA VELJE NEVOLJE DOBILA PRVE STANARE: U kuću se uselila mala porodica, tihi su i imaju dete

Autor Edin Delibašić

"Mala Šilerova" od nekoliko spratova izlivenih u betonu.

Izvor: Kurir/Ana Paunković

Iako je Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja u pritvoru i pod istragom zbog sumnje da je počinio veći broj teških krivičnih dela, radovi na njegovoj kući u Čačanskoj ulici broj 6 u Beogradu nisu stali od kako je uhapšen, a pored toga, ova "tvrđava" je dobila i prve stanare, piše Objektiv

"Nedavno se u Belivukovu kuću doselila porodica. Koliko sam videla, tu žive muškarac, žena i dete. Tihi su, ne čujemo ih uopšte", priča komšinica iz Čačanske ulice.

Na vilu su postavljene nove kamere sa senzorima osetljivim na pokret, koje se okreću do 180 stepeni i prate svaki korak prolaznika.

Prozori na kući prilikom obilaska novinara bili su otvoreni i na njima su zalepljeni dečji stikeri.

 Podsećamo, kao po ugledu na zloglasni "zemunski klan" i Velja Nevolja je u beogradskom naselju Zvezdara krenuo da sazidao svoju "tvrđavu".

 Ova "mala Šilerova" ima nekoliko spratova izlivenih u betonu, a stavljena su blindirana stakla. Prema nezvaničnim saznanjima, unutar kuće napravljen je hodnik koji spaja ovo zdanje sa susednom vilom, koja je u vlasništvu njegovo "partnera" i takođe uhapšenog Marka Miljkovića.

Markova kuća opasana je visokim zidinama sa šiljcima, a "krase" je sigurnosne kamere čija pojedinačna vrednost prelazi 10.000 evra.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.