Crna hronika

RASTURENA KORONA ŽURKA U CENTRU BEOGRADA: Ispražnjen lokal u Dobračinoj ulici, unutra gomila ljudi!

Autor Aleksandar Nastevski

U centru Beograda večeras je razbijena jedna korona žurka.

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Kako javljaju beogradski mediji, pripadnici Komunalne milicije su razbili žurku u Dobračinoj ulici na kojoj je bilo oko 70 ljudi.

Mediji prenose da su lokal ispraznili komunalni milicajci i napisali kazne svima koji su bili u lokalu za nenošenje maski. Sve se desilo oko 20.45 časova, kada su ugostiteljski objekti morali da budu zatvoreni, kao što nalažu epidemiološke mere. 

Večeras u 21 sat, shodno odluci Vlade Srbije,počelo je zatvaranje, pa će do ponedeljka u šest sati u Srbiji moći da rade samo prodavnice prehrambene robe, apoteke i benzinske pumpe.

Sve druge prodavnice kao i ugostiteljski objketi, kafići i restorani, kozmetički i frizerski saloni, saloni lepote, kladionice, kockarnice, dečije igraonice, teretane, sportski objekti moraju biti zatvoreni do ponedeljka ujutru.

Od poslednjeg preseka do 12. marta u 15 časova u Srbiji je registrovano 4.668 novozaraženih, a nažalost, preminulo je još 26. Broj pacijenata na respiratorima je 208.

U poslednja 24 sata testirana je 16.831 osoba. Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 4.670‬. Hospitalizovano je 4.408 osoba.

(MONDO)

MONDO vas poziva da poštujete preporučene mere – držite distancu, nosite masku i izbegavajte okupljanja, to je jedini način da se spreči širenje epidemije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.